Всього:
Всього:

Американський телевізійний канал HBO підтвердив надійність чуток про те, що активна робота розпочалася над приквелом одного з найпопулярніших серіалів “Гра престолів”, повідомляє Focus.

Ще до офіційної заяви кілька фан-блогів серіалу розширили новини про початок кастингу на роль короля семи королівств Візеріса I Таргарієна, його дочки-Рейніри Таргарієн (шукають дівчину старше 20 років) та його другої дружини Алісенти Хайтауер (шукають дівчину старше 25 років).

Згідно з чутками, події у фільмі розвиватимуться за 300 років до описаних в серії романів “Пісня Льоду та Полум’я”, що входили в основу серіала “Гра престолів”. Тож може бути роман “Полум’я і Кров”, який описує події того часу, а може, – “Танок Драконів”, ще один роман Джорджа Мартіна.

Розвиток серіалу може бути дуже затягнутий пандемією коронавірусу, який заважає повному процесу зйомок. Поки що лише відомо, що шоуриндери “Гра престолів” Девід Беніофф та Д. Б. Шлях не братимуть участі у виробництві приквела.

Раніше HBO вже намагався створити спін-оф «Game of Thrones» під назвою «Довга ніч». Минулого літа канал навіть зняв пілотну серію з Наомі Уоттс у головній ролі, але пізніше було вирішено закрити проєкт.

Зйомки розпочнуться вже у 2021 році у Великобританії та Іспанії. А приквел буде випущений на екранах не раніше 2022 року.

 

X