Всього:
Всього:

Унікальний “Пункт незламності” – це результат співпраці Миколаївської обласної військової адміністрації та турецьких благодійних фондів “IBC” та “Буджак Реліф”. Миколаївський пункт може вмістити до 150 осіб.

В Україні планують не просто відремонтувати енергосистему, а відновити краще, ніж було. Саме цьому питанню було присвячено зустріч Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з помічником Держсекретаря США з питань енергетичних ресурсів Джеффрі

Міністр енергетики України Герман Галущенко та президент французької компанії Enedis Маріанне Леньо домовилися про спільну роботу щодо розробки майстер-плану розвитку українських електромереж, повідомило Міністерство енергетики.

За даними платформи онлайн-оголошень OLX, на початку листопада 2022 року в Україні найбільше шукали світловідбивні жилети, катафоти та флікери. Пошук останніх у порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшився у

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що може статися “апокаліпсис”, як у голлівудських фільмах, вже цієї зими, якщо РФ продовжить свої удари по інфраструктурі України.

Об’єднання Українських Продюсерів створило документальний фільм, що ґрунтується на історії волонтерів, які безстрашно звільняли тварин з палаючих будинків.

X