Всього:
Всього:

Володимир Зеленський провів телефонні переговори із Олександром Лукашенком. Розмова стосувалася затриманих під Мінськом бойовиків.

“Провів телефонну розмову з президентом Лукашенком. Сподіваюся, що підозрювані у терористичній діяльності на території України будуть нам передані для притягнення до кримінальної відповідальності згідно з чинними міжнародно-правовими документами.” – про це повідомляє глава держави у Twitter.

У свою чергу у прес-службі Офісу президента наголосили на важливості співпраці двох країн з цього питання.

Президенти України та Білорусі детально обговорили питання щодо затримання на території Білорусі групи осіб, яка належить до приватної військової компанії Вагнера. Також наголосили на важливості подальшої ефективної взаємодії правоохоронних органів держав щодо передачі Україні осіб, підозрюваних у терористичній діяльності.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про перекидання ще одного загону бойовиків на територію країни.

В адміністрації президента Білорусі заявили, що співпрацюватимуть з Україною з питання затриманих під Мінськом бойовиків у рамках підписаних міжнародних угод.

“Він поінформував, що вони брали участь у бойових діях на Донбасі та українська прокуратура веде розслідування за цими фактами”, – також йдеться у заяві адміністрації президента Білорусі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X