Всього:
Всього:

Apple відкрила перший магазин на воді Marina Bay Sands у Сінгапурі. Оригінальний Apple Store побудували посеред затоки Марина-Бей усередині скляної сфери, з якої видно вражаючий міський краєвид країни. Сфера представлена ​​у вигляді скляного куполу, який складається з 114 фрагментів, розділених 10 вузькими ребрами жорсткості.

У верхній точці купола розташований світловий отвір, натхненний архітектурою Пантеону в Римі. Світловий промінь, що проникає через цей отвір, заповнює весь внутрішній простір сфери завдяки спеціально сконструйованим панелям: вони розсіюють пряме сонячне світло вдень і забезпечують унікальний світловий ефект вночі.

У самому магазині можна вивчити продукцію Apple, отримати професійну технічну підтримку або просто помилуватися вражаючими панорамами Марина Бей. Працівники Apple зможуть проводити особисті зустрічі та тренінги для підприємців та розробників в унікальному підводному просторі Boardroom, розташованому на нижньому рівні магазину.

Магазин Marina Bay Sands налічує 148 співробітників, які загалом розмовляють 23 мовами.

У цьому Apple Store діють такі суворі заходи захисту співробітників і відвідувачів, як і в інших магазинах Apple, в тому числі обов’язкове носіння масок, вимірювання температури і соціальне дистанціювання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X