Всього:
Всього:

Вночі, 11 серпня, у Дніпровському районі Києва невідомі підпалили машину Tesla Model S, яка належала колишньому голові Офісу Президента Андрію Богдану. Окрім електромобіля у пожежі постраждали автомобілі Mazda та Hyundai, які були припарковані поряд.

Судячи з опублікованого відео, знятого камерами відеоспостереження, підпал зробив чоловік. Він поклав сумку із невідомим вмістом під кузов електрокара, після чого швидко залишив місце злочину. Менш як за хвилину стався вибух. Полум’я охопило майже весь електрокар, вціліла тільки носова частина. Відновленню авто не підлягає.

За фактом підпалу порушено кримінальну справу та проводяться слідчо-оперативні заходи. Усі отримані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України.

“Сьогодні ввечері невідомий підпалив мою улюблену та заявлену машину – Tesla S. Хоч втрата і важка (машина згоріла), але близько до серця не приймаю. Звичайно всіх хвилює питання, хто це зробив і навіщо? Оскільки це ще один момент у низці кримінальних справ проти мене і моїх друзів, і чорних хвиль у ЗМІ, я дивлюся на це як на загрозу від влади. Крім того, слідом за деяким символізмом – рівно пів року, як я із задоволенням звільнився з посади глави Офісу Президента. Я розумію, що замовник цього злочину має якийсь злочинний досвід і його співучасть у вищих державних офісах, але дорогі, кризові історії – моя робота. Перекладаю – це ви тепер бахнули kerasínčíku в каструці)))) Ну а ми зараз активно виведемо вас на чисту воду і намагатимемося забезпечити комфортними умовами покарання (про комфортне – не обіцянка)”, – написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Богдан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X