Всього:
Всього:

Американський художник Стівен Новак, мабуть, є справжнім фанатом Хелловіна, оскільки не пошкодував зусиль і створив на своїй ділянці надто гіперреалістичні декорації, через які сусіди постійно викликають поліцію.

Американець розклав перед ганком ляльки в людський зріст: одній розбив голову сейфом, у спині в другій застрягла бензопила, третя була в мішку для сміття, а четверта залишилася на даху з пробитою головою. Всю цю інсталяцію Новак полив 75 л штучної крові.

«Я хотів зробити щось гіперреалістичне на цей Хелловін. Жодних гірлянд чи димових машин… треба було щось, що злякало б людей, які проходять повз ніч. Тому я швиденько зробив ляльок і облив їх кров’ю», – розповів автор.

Також художник додав, що дуже пишається візком зі сміттєвими пакетами, які здалеку нагадують розчленовані тіла: «Дитина проходила повз і запитала, що з ними сталося — я відповів, що вони їли занадто багато «Скіттлз»».

Для підтримки цих жахливих декорацій, Стівену потрібно доглядати їх щодня: «Часто йшли дощі, які змивали кров, тому щоранку до жаху собачників і бігунів я «поливав» тіла, поки вони проходили повз».

Кілька разів до будинку Новака приїжджали наряди поліції: «Сусіди розповідали, що часто бачили вдень поліцейські машини перед моїм будинком, але я особисто зіткнувся з правоохоронцями лише двічі».

Але митець не отримав жодних попереджень: «Копи сказали, що декорації круті, а вони приїхали лише тому, що зобов’язані реагувати на скарги, які надходять від сержанта».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X